sâmbătă, noiembrie 17, 2007

Cum cucerim punctul G?

Această zonă necunoscută din trupul Evei este cea mai cumplită invenţie a femeilor, un secret împărtăşit doar de cele 3,5 miliarde de membre ale celei mai mari masonerii mondiale. E agentul secret al sexului slab, pentru că toată lumea ştie că există, dar nimeni nu l-a văzut ori găsit niciodată. Şi nici măcar nu poate fi convins să devină agent dublu. Punctul nostru G este la fel de uşor de depistat ca spionul negru din Siberia, al lor e impecabil camuflat.

Până să apară din deşert această mică fata morgana, sexul era chiar plăcut. Femeile ne cunosc însă ca pe propriul nostru buzunar. Ştiau că dacă ne vor inventa o misiune, ne vom avânta ca fraierii s-o îndeplinim şi fiecare va dori să fie primul care să împlânte steguleţul în hartă şi să urle: “L-am găsit!”.

Lansăm o droaie de expediţii inutile spre acel pol magnetic mişcător. Aţi remarcat însă că nu ne dau niciun indiciu? Nici măcar “foc” sau “apă. Au doar, uneori, nişte modulaţii de ton ciudate, care mai mult ne derutează şi ne fac să ne pierdem concentrarea. Exploratorul orbecăieşte pe lăngă ţintă, fără hartă şi presat de timp, şi de fiecare dată se întoarce secătuit şi umilit.

Cum se explică faptul că mari conducători de oşti, exploratori, cosmonauţi sau vedete de la Hollywood au cucerit Pământul, spaţiul şi ecranul, însă au eşuat în această căutare? Nici măcar filosofii, care sunt în stare să găsească o pisică neagră într-o cameră întunecoasă şi goală, nu au rezolvat mulţumitor problema.

Aşadar, camarazi, cred că am fost atraşi în mod mârşav într-o ambuscadă! Suntem într-un defileu îngust şi adânc, iar iubitele noastre ne aruncă apă clocotită în cap. Avem o singură şansă de scăpare: să schimbăm tactica! În locul unui război lung, de uzură, trebuie să recurgem la acţiuni de guerilă! Atacuri rapide, urmate de retrageri imediate, având ca scop păcălirea adversarului. Chiar dacă nu ne va ieşi din prima, oricum, cu vârsta, vom reuşi.

Astfel, dacă există, punctul G se va plictisi în tranşee şi se va da prins, după care vom putea negocia o pace avantajoasă.

Niciun comentariu: