duminică, februarie 03, 2008

Mesaje de Sfantul Valentin

Este un titlu pe care`l veti vedea zilele urmatoare pe majoritatea blogurilor.
Titlul pe care l`as fi pus eu ar fi fost “Bloggeri mesageri” sau “Foame de trafic”. Pentru ca din aceasta cauza bloggerii perisabili vor scrie acele articole.
Pentru ca, in jurul sarbatorilor, lumea cauta pe net mesaje. Mesaje de Craciun, de anul nou, de Paste, de Sf. Maria/Ion/Vasile/Gheorghe/Mihail si Gavril si restul sfintilor si mucenicilor, mesaje SMS haioase, sau sfaturi, rezultate si ponturi pentru bacalaureat sau mesaje pentru orice altceva ce am omis din lista de mai sus.
Si atunci apar fomistii.
Fomisti care cauta doua trei mesaje, baga SEO cat incape, se trezesc doua zile cu trafic cat casa si urla ca`s cei mai bloggeri dintre toti.
C`au spart trafic.ro, ca l`au intrecut pe zoso, pe tolontan etc. Si ei de fapt au venit de la un trafic de 20-50 de unici pe zi, si aia prieteni sau colegi de clasa, si au ajuns la cateva mii. Si, pentru doua zile, sunt in top. Dar uita ca peste o saptamana vor reveni la locul cuvenit, pe ultimele pagini ale site`ului care le contorizeaza traficul. Pentru ca asta inseamna lipsa de originalitate…

Dar, macar doua zile se lauda la scoala, in pauza dintre ora de mate si cea de geografie, colegilor c`au ajuns cei mai tari de pe netul romanesc. Eventual, unii, mai lasa si comentarii pe blogurile care`s d`un an pe prima pagina in topuri si le explica bloggerilor vechi ce fraieri sunt ca n`au facut ca ei…
Asa ca, mesajul meu pentru ei de Sfantul Valentin este:

Sa fiti iubiti! In… ce vreti voi.