marți, octombrie 03, 2006

Ce fisier esti?

Am gasit testul asta aici. Cica-s dll...asta-i bine ca fara dll-uri nu merge nimic, si pt. ca dll-urile oricum nu le intelege nimeni :).
Cat despre faptul ca: "you don't play well with others", nimic mai corect...vorba cuiva: "Accept să fiu ultimul om, dacă a fi om înseamnă să semeni cu ceilalţi. "

You are .dll You are dynamic.  You are constantly in danger of bringing down the house, because you don't play well with others.
Which File Extension are You?

Despre ‘Mec’ si “Mol’….

Postul asta nu se vrea un post de branding, advertising s.a.m.d. intrucat e plina blogosfera de persoane mai mult sau mai putin (in general mai putin) avizate in legatura cu subiectul asta.

Eu doresc doar sa-mi exprim mirarea fata de atitudinea oamenilor asupra acestor branduri. Oricine a mai calatorit cat de cat prin lume stie ca McDonalds’ul nu numai ca este privit ca un loc de ‘a saptea mana’ pentru ca face parte din categoria fast/junk food, dar chiar si in aceasta categorie « mecu’ » e considerat ca adresandu-se low-endului din publicul tinta. In speta pe la « mec » gasesti homelessi, cersatori, someri etc. Cu alte cuvinte un baiat (se presupune ca « mecul » se adreseaza tinerilor) nu si-ar duce niciodata prietena la « mec », daca tot e sa o scoata pe domnisoara la un fast food macar alege un lant ceva mai ‘stilat’ (in masura in care se poate vorbi de stil la acest nivel) La noi in schimb vad o groaza de adolescenti care intra si ies din mecurile romanesti. Ciudat !

Despre mall-uri numai de bine. Niste locuri in care adolescentii americani se duc sa faca shopping si sa se distreze la un joc mecanic au devenit, pentru romani, locuri de adevarata promenada. Daca te duci la ‘mol’ trebuie neaparat sa ai tinuta de gala, cel mai nou model de mobil etc. Si mai ciudat este faptul ca multe pipitele care populeaza zona sper sa isi gaseasca sponsorul la ‘mol’. Ai spera ca o minte de curvistina duce ceva mai mult de atat. Daca toti iti cauti un barbat care sa investeasca in tine macar poti sa faci asta la un club mai select, sau la un restaurant, nu miscandu-ti soldurile printre mesele de la fast-foodurile din ‘mol’. Am avut odata ghinionul sa trebuiasca sa intru in mall de un 8 Martie. Era full, full...barbati de toatwe varstele isi scosesera consoartele la un cheesburger cu cartofi prajiti. Gretos. Nu mai zic nimic de preturile din mall, care ar trebui sa fie cele mai mici din oras, si nu cele mai mari. Insa macar vanzatorii au scuza ca se adapteaza la clientela care le intra pe usa.

Iata doar doua marci pe care le-am importat in stilul pur balcanic, pe sistemul ca tot ce vine de afara nu numai ca e bun si util, da’ e chiar mult mai bun si mai util dcat orice altceva am vazut noi pana acum.